Voor jou

Soms zijn dingen niet zo vanzelfsprekend meer. Dat wat een tijdje geleden nog automatisch leek te gaan, lukt niet meer. Misschien ben je een millennial met het gevoel dat je tegen een burnout aanloopt. Of je bent een moeder die alle ballen hoog houdt, maar dat af en toe niet zit zitten. Kamp je misschien met overgangsklachten of denk je dat je in een midlifecrisis zit?

Een paar jaar geleden had je de touwtjes nog stevig in handen. Maar nu ben je alle grip kwijt en lijkt niets meer leuk. Eigenlijk ben je teleurgesteld in het leven, in jezelf, je voldoet niet meer aan je eigen norm.

En tot overmaat van ramp: je omgeving vindt er ook van alles van.

Soms is er een duidelijk oorzaak - je bent je baan kwijt, je man of vrouw, je huis, of er was een sterfgeval. Maar soms is die reden er gewoon niet. Waarom voel je je dan zo…?

Traverse Coaching helpt je aan inzichten en oplossingen om hieruit te komen. Want je kunt hieruit komen, echt! Het hoeft niet zo te zijn, het kan echt anders.

In coachingsessies met of zonder de inzet van paarden vind jij je eigen weg weer terug. Een 1e stap om een ander pad te volgen. Ik help je te kijken naar je eigen normen, drijfveren, en belemmeringen. En dat in een veilige, norm vrije setting, op een originele manier. Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek: